Diensten

Wij geloven in een circulair bestaan. Daarom letten wij naast duurzaamheid op het samen bestaan. Voor ons houdt dit in dat we ervoor zorgen dat we proberen om de buurt mooier te maken op alle locaties. In Goor doen we dit met het voedselbos, in Almere met een wasservice en kookservice. Alles voor de directe buurtbewoners en met de achterliggende gedachte iets voor elkaar te doen. De jongeren die wij begeleiden bij het verreiken van hun toekomst maken dit mogelijk.

Voor elkaar

Doenersdreef Zorg zorgt met werk- en leerbedrijven dat de jongeren die bij ons ondersteuning krijgen iets terug kunnen doen voor de directe omgeving. Zo hopen wij met elkaar én er voor elkaar te kunnen zijn.

The Green Story in Almere

The Green Story is een leer- en werkbedrijf van Training Opleiding en Advies het Werkt waar jongeren en jonge moeders met een licht verstandelijke beperking hun passie in de horeca kunnen waarmaken. Het doel van deze leer- en werkplek is de jongeren te begeleiden naar een (vol)waardig burgerschap.

Keukenbrigade

Op onze locatie aan de Nieuw-Caledoniëstraat is een professionele keuken gevestigd. In deze keuken werken en leren onze jongeren onder begeleiding van een leermeester. Gezamenlijk maken zij lekkerste de lunches en gerechten klaar.

Loungerette

In onze frisse en moderne wassalon op de locatie Nieuw Caledonië, zijn alle buurtbewoners (en iedereen die wil) van harte welkom om hun wasgoed te doen.