Diensten

Loungerette

In onze frisse en moderne wassalon op de locatie Nieuw Caledonië bent u van harte welkom om uw wasgoed te doen. Alle machines zijn overigens voorzien van een duidelijke uitleg en terwijl onze machines zorgen voor een frisse en schone was kunt u van een kopje koffie genieten en een tijdschrift lezen. Lees verder »

Keukenbrigade

Op onze locatie aan de Nieuw-Caledoniëstraat is een professionele keuken gevestigd. In deze keuken werken en leren onze jongeren onder begeleiding van een leermeester. Gezamenlijk maken zij lekkerste de lunches en gerechten klaar. Heeft u geen tijd hebt om een broodje te smeren of te koken of wacht u op uw wasgoed die in de loungerette aan het draaien is? Bestel dan iets lekkers uit onze keuken Lees verder »

The Green Story

The Green Story is een leer- en werkbedrijf van Training Opleiding en Advies het Werkt waar jongeren en jonge moeders met een licht verstandelijke beperking hun passie in de horeca kunnen waarmaken. Het doel van deze leer- en werkplek is de jongeren te begeleiden naar een (vol)waardig burgerschap. Er wordt ingezet op de talentontwikkeling van de jongeren waarbij vooral gekeken wordt wat wel kan, Lees verder »