Locaties

Doenersdreef Zorg hanteert verschillende locaties. Zo hebben wij een locaties voor zelfstandig wonen en een zorgboerderij waar kinderen, jongeren en (jong)volwassenen onder begeleiding wonen. Naast dat wij zorg bieden, vinden wij het belangrijk om iets te doen voor de lokale bevolking en richten wij ons op een circulair leven.

Hulshorst

Locatie Klein Rhijnvis in Hulshorst opent medio eind oktober 2021 haar deuren. Op deze woon-zorgboerderij met een grote tuin en meerdere opstallen worden verschillende vormen van dagbesteding en leer-werkprojecten ontwikkeld.

Nieuw-Caledonië

Locatie Nieuw Caledonië biedt een begeleid zelfstandig wonen traject vanuit een eigen studio  voor 29 jongeren binnen de 24 uurszorg. Van de 29 studio’s zijn er vijf beschikbaar voor moeders. Alle studio’s zijn voorzien van een eigen keuken en badkamer. Binnen het traject van ieder individu werkt de jongere naar meer zelfstandigheid toe en het behalen van zijn of haar doelen.

Almere Poort

De locatie in Almere Poort bestaat uit drie huisjes, namelijk; huisje 31, huisje 68 en huisje 24.

Kaneelstraat

Op de locatie Kaneelstraat wonen de jongeren zelfstandig in één van de woonstudio’s. Ze ontvangen ondersteuning vanuit zelfredzaamheid. Deze ondersteuning wordt geboden vanuit een multidisciplinair team bestaande uit een pedagogisch medewerker HBO, budgetcoach, leefstijlcoach en teamcoach. 

Nieuwegein

Boerderij Buitengewoon richt zich op kinderen, jongeren en (jong)volwassenen met een (licht) verstandelijke beperking, in combinatie met ASS of gedragsproblematiek.

Goor

Wonderschool Goor sluit haar deuren met ingang van 19 oktober 2020