Hulshorst

Op deze woon-zorgboerderij met een grote tuin en meerdere opstallen worden verschillende vormen van dagbesteding en leer-werkprojecten ontwikkeld.  De bosrijke-en landelijke omgeving biedt veel mogelijkheden, zoals het samen onderhouden van een moes- en pluktuin, het verzorgen van een kleine veestapel, een (hout) werkplaats, facilitaire diensten, maar ook genieten van de natuur.

Hulshorst Klein Rhijnvis

Locatie Klein Rhijnvis in Hulshorst heeft vrijdag 29 oktober 2021 haar deuren geopend.

Wij vinden het belangrijk om in verbinding te staan met onze bewoners, de natuur maar ook onze naaste buren en omgeving. Vanuit deze verbinding ontstaat groei en ontwikkeling. Op de locatie wordt integraal samengewerkt aan het verbeteren van de kwaliteit van bestaan (Shalock) van de bewoners. Een ieder wordt uitgedaagd om zijn kennis en kwaliteiten in te zetten en deze ook met elkaar te delen. Met deze gedachten kunnen we met elkaar naar een leven lang leren en vergroten we de kwaliteit van bestaan. We zorgen met elkaar, voor elkaar!

De woon-zorgboerderij heeft een centrale huiskamer met een zeer ruime woon- en leefkeuken. De bewoners hebben allemaal hun eigen woon-slaapkamer voorzien van sanitaire ruimte. In Klein Rhijnvis kunnen 17 tot maximaal 20 bewoners wonen. Er is geen wachtlijst.

Doelgroep

Bewoners met een (licht) verstandelijke beperking met een indicatie ZZP VG03 t/m VG07 in combinatie met een autisme spectrumstoornis zijn welkom. Indien passend bij de woongroep zijn uitzonderingen hierop mogelijk.

Aanmelden

Wilt u iemand aanmelden, wilt u meer informatie over Klein Rhijnvis of wilt u de locatie bezoeken voordat we verhuisd zijn? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Telefoonnummer 036 -5491000 of mail naar aanmeldloket@doenersdreefzorg.nl