Het Zomer in Haven festival komt er weer aan!

Vanaf 18 augustus is het weer zover, het Zomer in Haven festival! Wel 3 weken lang kan er in het mooie Almere Haven genoten worden van een bijzonder programma in en rond de haven. Er is dus veel te beleven, en wist je dat wij ook een aandeel leveren aan al deze leuke activiteiten?

Activiteiten tijdens het Zomer in Haven festival

Tijdens het Zomer in Haven kun je veel verschillende activiteiten uitproberen. Zo kun je 3 weken lang genieten van al het moois dat Almere Haven jou te bieden heeft! Een paar van de hoofdzaken zijn tijdens het Zomer in Haven festival:

  • Markten 

  • Bottervaren

  • Muziekoptredens 

  • Verschillende soorten watersport

  • Kinderfeestjes

Dus of je nou graag wil leren kanoën of wilt rondlopen over de grootste braderieën, op het Zomer in Haven festival kan het allemaal. Er zit voor iedereen wel wat tussen. En wist je dat The Green Story van Doenersdreef Zorg ook meerdere van deze activiteiten verzorgt? Je kunt het hele programma van het Zomer in Haven festival hier bekijken. Wat ga jij doen?

The Green Story

Tijdens het Zomer in Haven festival verzorgt The Green Story ook verschillende activiteiten zoals onder andere een bingo, brunch en koffietijd. Dit maakt het al met al een gezellige periode in Almere. The Green Story is een leer- en werkbedrijf van Training Opleiding en Advies het Werkt waar jongeren en jonge moeders met een licht verstandelijke beperking hun passie in de horeca kunnen waarmaken. Het doel van deze leer- en werkplek is de jongeren te begeleiden naar een (vol)waardig burgerschap. Er wordt ingezet op de talentontwikkeling van de jongeren waarbij vooral gekeken wordt wat wel kan, niet naar wat ze niet kunnen. Hierdoor groeien de vaardigheden, het netwerk en zelfvertrouwen en kunnen deze jongeren na twee jaar doorstromen naar een beschutte werkplek of een reguliere baan. The Green Story gehuisvest op de Kerkgracht 41 in Almere Haven en heeft de uitstraling  van een buurtbistro.

De werkwijze van Doenersdreef Zorg

Verwijzers kunnen altijd bij Doenersdreef Zorg terecht voor hulp en advies als het gaat om de zorg voor kinderen, jongeren en (jong)volwassenen met een licht verstandelijke beperking en gedragsproblematiek. Wij zijn gespecialiseerd in deze doelgroep en helpen u met het vinden van de geschikte zorg en bij het bepalen van de juiste vervolgacties.

Over Doenersdreef Zorg

Gaat het niet zo lekker en heb je behoefte aan extra ondersteuning van een extern persoon? Doenersdreef Zorg staat voor je klaar.  Wil je graag persoonlijk met ons in gesprek? Neem contact op via info@doenersdreefzorg.nl of bel 036 – 5491000. Je kan natuurlijk ook contact opnemen via het contactformulier op deze site.