Nieuwe locatie Hulshorst

Boerderij Buitengewoon in Nieuwegein gaat verhuizen. De bedoeling is om dit jaar september met de bewoners en het team te verhuizen naar de prachtige woonboerderij in Hulshorst gemeente Nunspeet. De woonboerderij heeft een grote tuin met meerdere opstallen en ligt in een bosrijke- en landelijke omgeving.

In “Buitengewoon” wonen 17 jongvolwassenen met een verstandelijke beperking en een autistisme spectrumstoornis in een huiselijke sfeer met elkaar samen. Onze bewoners houden net als iedereen van een beetje ontspannen in de tuin, samen spelletjes doen of met elkaar aan tafel de dag doornemen. Met elkaar zorgen we ervoor dat we een sfeer creëren die net als thuis ontspannen is en het gevoel geeft dat we het goed hebben met elkaar. De bewoners beschikken allen over een eigen appartement/kamer met aparte badkamer en toilet.

De dagbesteding op de locaties is divers:

  • Meubelmakerij/ Repair café
  • Groenvoorziening, pluk- en moestuin
  • Facilitair
  • Keuken
  • Personal- en groepstraining
  • Creatief/ schilderen/ tekenen/ knutselen


De dagbesteding vindt plaats in de verschillende ruimtes in en rondom de boerderij. De onderdelen zijn allen gebaseerd op sociale, ecologische en economische waarden. Deze moeten in evenwicht zijn. Wat inhoudt dat dit direct goed is voor het welzijn van de bewoners, het milieu, efficiënt en duurzaam is. De dagbesteding is door de diensten en opbrengsten van waarde voor de bewoners zelf, de boerderij en de buren in de directe omgeving.

Naast dagbesteding is er voldoende tijd voor vrijetijdsbesteding en het uitoefenen van hobby’s.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met Juliette Calis op aanmeldloket@doenersdreefzorg.nl of bel met 06 – 40882579.

Er is momenteel geen wachtlijst voor deze locatie.