PostNL-punt bij Klein Rhijnvis

Na de opening van locatie Klein Rhijnvis in oktober 2021 heeft deze locatie inmiddels een postNL-punt als dagbesteding. Klein Rhijnvis is een locatie met 24-uursopvang gericht op ontwikkelingsgerichte dagbesteding. 

Handig voor buurtbewoners 

Tjitske, die samen met Kim en een aantal medewerkers de verantwoordelijkheid draagt voor een groep van veertien enthousiaste jonge mensen, zoekt contact met de inwoners van Hulshorst. Een handig middel daarvoor is de vestiging van een PostNL-punt op het terrein van Doenersdreef Zorg. Per 23 februari kan iedereen uit de buurt terecht voor het verzenden of ontvangen van pakketpost. Door dit initiatief hoeven inwoners van Hulshorst niet naar Nunspeet om hun pakketjes te laten ontvangen of versturen.

Een werkweek op de dagbesteding 

Bij locatie Klein Rhijnvis gaat het om werken en wonen, waarbij begeleiding en behandeling wordt aangeboden. Op deze locatie wordt naast het PostNL-punt ook andere vormen van dagbesteding aangeboden. Denk hierbij aan koken, schoonmaken, knutselen, houtbewerking en het huishouden. Er is ook een grote tuin waar mensen zich in uit kunnen leven, die producten worden vervolgens in de winkel verkocht. Van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 3 uur zijn de bewoners van locatie Klein Rhijnvis bezig in de werkplaats of moestuin. Dit wordt ook afgewisseld met sport. Vrijdagsmiddags wordt het weekend gezamelijk ingeluid met een hapje en een drankje. 

Verbinding met de buurt en de familie

Bij Doenersdreef Zorg zetten we in op wonen en ontwikkeling. Er wordt gestuurd op het onderhouden van contact met familie, vrienden en kennissen. Wie hier even rondkijkt ontwaart een sterke saamhorigheid en teamgeest. We verheugen ons allemaal op het contact met de bevolking. 

Vrijwilliger worden?

Aanmelden als vrijwilliger op Klein Rhijnvis is mogelijk onder begeleiding. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Tjitske via:085 - 0220610