The Green Story blijft een sociale plek voor de buurt

The Green Story is een sociale horeca onderneming van Doenersdreef Zorg. Net zoals iedere horecaonderneming zijn wij door de Corona virus ook gesloten en maakt de crisis ons creatief.

Als belangrijke spil in Almere Haven zijn en blijven wij sociaal en maatschappelijk betrokken voor de buurtbewoners en de mensen in de omgeving.

Wij zijn doordeweeks een inzamelings- en distributiepunt voor mondkapjes in samenwerking met “Almere maakt mondkapjes”. De mensen die het leuk vinden om mondkapjes te maken, kunnen bij ons een stofpakket ophalen en de mondkapjes inleveren. De mondkapjes worden gemaakt voor instellingen en niet voor particulieren. Zo kunnen wij ervoor zorgdragen dat de mensen in de zorg hun werk kunnen blijven doen. Wilt u ook helpen met mondkapjes maken? Dan kunt u zich aanmelden via Almere maakt mondkapjes op: https://almere.maaktmondkapjes.nl/.

Dagverse maaltijden

Vanuit The Green Story staan we ook klaar voor de mensen in Almere Haven. Op bestelling bereiden en bezorgen wij gezonde en dagverse maaltijden. Iedere maand verschijnt er een maandmenu op onze Facebookpagina ‘The Green Story’. Voor de maand mei hebben wij een leuke maandactie,1 maaltijd voor € 5,00 en 2 maaltijden voor € 8,00. Wilt u een maaltijd bestellen? Bel dan tot 24 uur van te voren naar 06-14300474.

Samen staan we sterk. Zo staan ook wij in de crisis en blijven we creatief bezig. Mocht je leuke ideeën of initiatieven hebben die vanuit de Green Story georganiseerd kunnen worden, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

The Green Story
Broedplaats voor verbinding en contact.
Kerkgracht 41, 1354 AE Almere
thegreenstory@doenersplace.nl
Telefoonnummer: 06-14300474

Let op: Een handgemaakt mondkapje biedt GEEN bescherming tegen Corona, maar zorgt er voor dat u MINDER snel anderen besmet indien u onbewust Corona bij u draagt MITS u de richtlijnen over het gebruik van het mondkapje opvolgt.