Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij praktische zaken als koken, wassen, je kamer op orde krijgen en houden? Heb je het weleens moeilijk met jezelf en met de anderen om je heen? Vind je het moeilijk om je te concentreren op school of op je werk? Weet je niet wat je met je toekomst wilt? Heb je moeite met het vinden van de juiste opleiding of stage/leerwerkplek?

Doenersdreef Zorg kan iets voor jou betekenen.

Hulp nodig?
Doenersdreef Zorg kan je helpen

Hoe doen we dat?

Je krijgt een coach toegewezen en die gaat samen met jou aan de slag met jouw hulpvragen. Elke 6 weken is er een toekomstbespreking waarin de voortgang van jouw doelen besproken zullen worden. Dit doen we om er voor te zorgen dat we met zijn allen blijven inzetten om jouw doelen te behalen.

Je maakt deel uit van een team dat aan de slag gaat met jouw hulpvraag. Dit team kan bestaan uit professionals maar ook uit mensen vanuit jouw sociale netwerk. Iedereen die een bijdrage kan leveren in het behalen van jouw doelen, kan deelnemen in jouw team. Jij zelf zal hier ook een bijdrage aan moeten leveren. Een afwachtende houding is verleden tijd. Wij denken dat jij zelf ook goede ideeën hebt om de situatie te verbeteren. Daarom praten we met je en luisteren we naar je. Onze hulp richt zich niet alleen op jou als persoon.

Contact?

Wil je graag persoonlijk met ons in gesprek? Neem contact op via info@doenersdreefzorg.nl of bel 036 – 5491000. Je kan natuurlijk ook contact opnemen via het contactformulier op deze site.