Vacatures in de zorg

Wij zijn regelmatig op zoek naar mensen die een baan zoeken in de zorg. Bekijk onze zorg vacatures.

Doenersdreef Zorg heeft regelmatig vacatures in de zorg. Wij zijn een kleinschalige WLZ-erkende organisatie voor mensen met een LVB. Wij hebben diverse locaties in Almere en Nieuwegein waar begeleiding gegeven wordt aan kinderen, jongeren en (jong) volwassenen. Momenteel hebben wij enkele vacatures open staan voor onze locaties in Almere en Nieuwegein.

Wat vinden wij belangrijk

Binnen Doenersdreef Zorg werken we vanuit co-partnership, wat de relatie met onze (jong)volwassenen kenmerkt. Dit is geen relatie die uitgaat van een hulpvrager versus een hulpverlener, maar een relatie die gebaseerd is op vertrouwen en gelijkwaardigheid. Behandeling, en daarmee ook participatie, binnen Doenersdreef Zorg vindt plaats vanuit een pedagogisch behandel- en leefklimaat, dat zich uitstrekt tot de leefwereld buiten de muren van de instelling, zoals de buurt, de gemeente en de maatschappij. Deze behandelvorm wordt geboden door een integrale samenwerking tussen (jong)volwassene, persoonlijk begeleider, meewerkend teamcoach, orthopedagoog en andere betrokkenen.

Verschillende zorg vacatures

Wij zijn regelmatig opzoek naar zorgmedewerkers. De functies kunnen erg uiteen lopen. Momenteel zijn wij op zoek naar een GZ-psycholoog en pedagogisch medewerker gehandicaptenzorg.

Naast zorgvacatures hebben we momenteel ook een vacature als nachtwaker. Als nachtwaker controleer je op de handhaving van orde, rust en veiligheid. Daarnaast beheer je de medicatiekast en signaleer je storingen, beschadigingen en vermissingen en veel meer. Je kunt er natuurlijk ook altijd voor kiezen om een open sollicitatie te versturen. Hiervoor kun je je CV voorzien van motivatie sturen aan Info@doenersdreefzorg.nl .

Werken bij Doenersdreef Zorg

Om ons als zorginstelling te onderscheiden is het nodig dat wij een flexibele innoverende bedrijfsvoering houden. Hierin hebben wij de doelstelling dat mensen die ondersteuning van ons krijgen een zo zelfstandig mogelijk toekomst perspectief hebben. Doenersdreef Zorg kenmerkt zich door de volgende uitgangspunten in haar werkwijze: sociaal ondernemerschap, duurzaamheid, zelfsturend werken, zelfregie, hulpvraaggericht werken, lerende organisatie. Wil je graag je steentje bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen, jongeren en (jong)volwassenen in de regio Almere? Kom dan werken bij Doenersdreef Zorg.